Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.
 

American Stars on Wheels

Logo American Stars on wheels

Antwerp Expo -Hall 2+3
12 aug 2017 13 aug 2017

Van 10u00 tot 18u00

Toegang: iedereen - € 12, <12 jaar: gratis, US car + 1 bestuurder: gratis
Organisator: Peter Van Goethem

 

American Stars on Wheels, in- & outdoor show for American cars & bikes:

De organisatie van "American Stars on Wheels" presenteert voor de 5e maal haar US classic car & American lifestyle evenement te Antwerpen-Expo. Deze uitgave is op zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2016. Antwerpen-Expo is dan 2 dagen lang de jaarlijks thuishaven voor de in- en outdoor show van US classic Cars en Bikes, American lifestyle en rockabilly.

EDITIE 2016 : THE GREAT AMERICAN CONVERTIBLE & PICKUP TRUCKS. 
Er zal indoor onder andere een tentoonstelling te bezichtigen zijn welke een overzicht toont van deze 2 Amerikaanse iconen. 

American Stars on Wheels vindt plaats op een oppervlakte van 75.000 m2 verdeeld over indoor hallen plus outdoor een enorme meeting plaats voor 1500/2000 auto's : opnieuw de "top of the bill" van alle soorten USA wagens en motoren, origineel, custom, hot rods of gerestaureerd.

Alle voertuigen, zoals classic personenwagens, muscle cars, sportwagens, rat & hotrods, customs, pick-ups, vans, US militaire voertuigen, motoren (zoals bvb. Harleys), worden uitgenodigd voor een gratis deelname met wagen + bestuurder, aan deze “All American Car & lifestyle Happening”. Alle voertuigen zijn dus welkom zolang het maar Amerikaanse modellen zijn afkomstig van Amerikaanse constructeurs. Voor de indoor show worden meer dan 100 speciaal uitgekozen exemplaren uitgenodigd uit heel Europa om binnen in de hallen van Antwerp Expo tentoon te stellen. Customs zowel als orginele of top gerestaureerde exemplaren. 

Buiten wordt zowel de parking van Antwerpen-Expo als de aanpalende terreinen de locatie voor de outdoor American car show. Het accent ligt uiteraard op de Amerikaanse oldtimers en classic-cars uit de dertiger tot zeventiger jaren, maar ook modernere voertuigen van Amerikaanse origine zullen dat weekend in grote getallen vanuit alle lands hoeken en omliggende landen neerstrijken op het terrein van Antwerpen-Expo.
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer