Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.
 

Wine & Spirits Fair

Antwerp expo - Hall 1 Hall 4
13 apr 2018 15 apr 2018


Vrijdag: van 19 tot 23 uur

Zaterdag:
van 12 tot 17 uur
van 19 tot 23 uur

Zondag:
van 12 tot 18 uur

Toegang: iedereen -
Organisator:

De International Wine & Spirit Fair Antwerp is een unieke duobeurs voor alle wijn- en spiritsliefhebbers. Beide beurzen kunnen afzonderlijk of samen bezocht worden. Als je beide beurzen dezelfde dag wilt bezoeken, is het aangeraden om eerst de wijnbeurs en pas nadien de spiritsbeurs te bezoeken. De sterke spiritssmaken domineren immers meteen je smaakpapillen.

Antwerp Expo is ideaal gelegen en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. De bezoekers kunnen parkeren in de directe omgeving van het beursgebouw.

De wijnbeurs is thematisch opgesteld en de wijnstreken zijn gemakkelijk identificeerbaar. Informatie over de exposanten en de producten vinden de bezoekers in de handige beursgids De bezoekers kunnen op de beurs zelf wijnen aankopen of bestellen. Levering en vervoer moeten met de exposanten worden overeengekomenMet het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer