PORT OF COMMUNITIES

Beleef meer in Antwerp Expo. Van een vergadering in intieme kring tot een middelgroot of groot evenement, Antwerp Expo biedt de gepaste ruimte.
bereikbaarheid & parking

Bereikbaarheid & parking

Welkom in Antwerpen

Jouw Event bij ons?

Jouw event bij ons

Kriebels om extra ruimte te vullen?

AE_EtenenDrinken

Eten & Drinken

Laat je culinair verwennen

Kalender

27
28
mrt 2019
Vakbeurs

Maintenance

Verhoog de betrouwbaarheid, levensduur en rentabiliteit van uw machinepark dankzij de nieuwste onderhoudstechnologieën – met ondersteuning door gespecialiseerde partners. Wees voorbereid op storingen, verklein het risico op stilstanden en optimaliseer de productie. Kortom, spaar tijd en geld uit! Neem deel aan conferenties. Wissel kennis en ideeën uit met de beste onderhoudsexperts in uw sector.

27
28
mrt 2019
Vakbeurs

Worksafe

Verhoog de betrouwbaarheid, levensduur en rentabiliteit van uw machinepark dankzij de nieuwste onderhoudstechnologieën – met ondersteuning door gespecialiseerde partners. Wees voorbereid op storingen, verklein het risico op stilstanden en optimaliseer de productie. Kortom, spaar tijd en geld uit! Neem deel aan conferenties rond asset management en smart maintenance, maar ook aan learnshops rond condition monitoring. Wissel kennis en ideeën uit met de beste onderhoudsexperts in uw sector.

27
28
mrt 2019
Vakbeurs

M+R

Krijg een overzicht van innovatieve meet- en regeltechnieken voor het doeltreffend beheren en optimaliseren van industriële processen. Ontdek de mogelijkheden van intelligente instrumentatie (met digitale data-input) voor procescontrole, veiligheid, energiebeheer, condition monitoring en diagnostiek. Neem deel aan conferenties door gerenommeerde wetenschappers en procesingenieurs. Ontmoet sectorgenoten en wissel kennis uit.

30
31
mrt 2019

Rommelant

Rommelant is een van de grootste en oudste overdekte rommelmarkten van Antwerpen. Rommelant staat voor het kopen en verkopen van brocante, tweedehandsspullen, schilderijen, verzamelobjecten, oude stocks en kleding voor handelaar en particulier

Nieuws

News

Ontdek het vernieuwde Antwerp Expo

Antwerp Expo kreeg een facelift, nieuwe branding én verwacht nog een uitbreiding. De verbouwingen zijn met succes afgerond. Een facelift De nieuwe voorgevel uit strekmetaal maakt het plaatje compleet. Ook hal 4 werd in een nieuw kleurtje gestopt Nieuwe voorgevel De inkomzone

Lees verder »
Scroll naar top