België verbiedt alle massa-evenementen tot en met augustus

*UPDATE*

Zoals verwacht heeft de Veiligheidsraad op woensdagavond 15 april ook een beslissing genomen over de evenementen die de komende maanden zouden plaatsvinden. Tot en met 31 augustus mogen er geen massa-evenementen plaatsvinden en daarom zijn wij en de organisatoren genoodzaakt om heel wat beurzen en events te schrappen en/of te verplaatsen.

  • Ben jij bezoeker en heb je vragen over jouw tickets?
    Gelieve contact op te nemen met de desbetreffende organisator.

Houd alvast onze facebookpagina & kalender in de gaten voor verdere updates.

——————————————————————————————————————————-

Na afloop van de Nationale Veiligheidsraad worden alle (culturele) evenementen geschrapt tot en met 3 april.

Als venue doen wij ons uiterste best om dit alles in goeie banen te leiden en bekijken we met alle getroffen organisatoren om hun events te verplaatsen naar een latere datum (indien mogelijk).

——————————————————————————————————————————-

Op 11 maart besliste Antwerps provinciegouverneur Cathy Berx dat alle indoor evenementen met meer dan 1.000 toeschouwers verboden zijn tot het einde van de maand. Bijgevolg treffen wij de nodige maatregelen en zullen alle beurzen en events die (binnen) zouden plaatsvinden in Antwerp Expo deze maand niet meer kunnen doorgaan – met uitzondering van de evenementen die zich houden aan de richtlijnen van de overheden.

Wij doen er alles aan om samen met de organisatoren alle getroffen beurzen en events te verplaatsen naar alternatieve data, maar kunnen dit voorlopig niet garanderen. Onze teams houden de organisatoren en hun bezoekers alvast zo goed mogelijk op de hoogte.

We delen hier alle updates over eventuele volgende maatregelen.

Bedankt voor uw begrip.

Scroll naar top