Easyfairs uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’ in België

De moederorganisatie van Easyfairs Venues – het Belgische Easyfairs – is uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’ 2018 in België. Deze prestigieuze award wordt al sinds 1996 uitgereikt aan de ‘absolute elite’ van de Belgische bedrijfswereld. Een onafhankelijke jury van specialisten kende de award dit jaar toe aan Easyfairs op basis van criteria als strategische focus, innovatie, openheid naar de wereld toe, voorbeeldig management, sterk beheer en financiële prestaties. De award is een initiatief van de krant L’Echo, Ernst & Young en BNP Paribas Fortis.

“Easyfairs onderscheidt zich als toonaangevende eventorganisator en manager van eventlocaties in onder andere België en Nederland en staat sinds 2016 ook in de top 20 van eventorganisators wereldwijd”, zegt oprichter en CEO Eric Everard. “Deze award is dan ook een gigantische blijk van vertrouwen en het resultaat van de gemeenschappelijke inspanningen van ons hele team. Daarnaast is dit een enorme boost voor al onze toekomstige uitdagingen.”

Sinds de oprichting 20 jaar geleden was Easyfairs altijd een toonbeeld van creatieve groei: 13% per jaar via de lancering van nieuwe eventmerken, de ontwikkeling en geocloning van bestaande merken en de overname van merken van andere organisatoren. “Ieder jaar herinvesteren we 80% van onze winst in toekomstige projecten en activiteiten”, aldus Everard.

Met een ‘all-in’ budgetformule is Easyfairs erin geslaagd om tot in alle hoeken van Europa enkele honderden vakbeurzen te lanceren, waaronder in België. In totaal organiseert Easyfairs jaarlijks 218 eigen events,. Het maakt ons in België enorm trots dat we deel uitmaken van Easyfairs. Deze prijs is een bekroning voor de unieke werkwijze van Eric, waar zowel onze bezoekers, klanten als medewerkers elke dag de vruchten van plukken.

Easyfairs wordt gedreven door een extreem klantgerichte aanpak. De input en feedback van haar klanten is de motor voor het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Ten slotte is Easyfairs erin geslaagd om als organisatie uitermate kort op de bal te spelen met de geocloning van bestaande concepten en de industrialisatie van belangrijke processen over alle vestigingen van Easyfairs heen.

“Evenementen die gemeenschappen samenbrengen, wachten meer dan ooit op een mooie toekomst. Op voorwaarde dat ze de klant centraal plaatsen in het besluitvormingsproces en de klantervaring zo eenvoudig, intuïtief, innovatief en transformatief mogelijk maken. En het gebruik van nieuwe technologieën moet in dienst staan van die klantervaring “, besluit Everard.

Easyfairs uitgeroepen tot 'Onderneming van het Jaar' in België.
Scroll naar top