Voor elk plan

hallen

AE_hallen_SAP

Antwerp Expo ontvangt  met zijn 16 548m² jaarlijkse meer dan 500.000 bezoekers op meer dan 60 beurzen en evenveel evenementen, conferenties en vergaderingen.

Vier hallen met technische faciliteiten zorgen voor een waaier aan mogelijkheden. Van een regionaal vakseminarie tot internationaal congres. Wat je plannen ook zijn, Antwerp Expo bied je altijd de gepaste ruimte. Perfect gepland en tot in de puntjes uitgerust.

AE_hal 4

Tramhalte en bushalte voor de deur met vlotte verbinding met Antwerps centrum.

Vlotte toegang via de Ring rond Antwerpen, goede verbinding met Nederland en ruime parkeermogelijkheden.

Ruime cateringmogelijkheden. Catering op maat of keuze uit verschillende cateraars.

Add-ons.
Vraag naar onze extra diensten.

Nog vragen?

+32(0)800 112 58

Email sales@easyfairs.com

Customer reviews

What people say

Welkom terug in "Antwerp Expo", dat heb ik ondertussen al een heel aantal keer mogen horen. Het is ook erg leuk om terug te kunnen komen! Een tof team staat klaar om ons met raad en vooral daad bij te staan. Correct, vriendelijk en altijd beschikbaar waar nodig maar toch ook met de nodige vrijheid en vooral erg klantvriendelijk! Dank je wel Philippe, Charlotte, Nadia, Michel, … en alle andere “teammembers” van Antwerp Expo!
Wim Put
Zaakvoerder Kleding Outlet Beurs
Als de belangrijkste venue in Antwerpen is Antwerp Expo voor bouw&reno een logische thuishaven. De volledig vernieuwde inkom valt bij ons, onze bezoekers en exposanten enorm in de smaak. De uitbreiding van de hallen zorgt dan weer voor nieuwe opportuniteiten die we met beide handen grijpen.
Kenzo Van Nieuwenhove
Head Of Event

Benieuwd naar onze andere venues?