Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.
 

Peftec

Antwerp expo - Hall 4
29 nov 2017 30 nov 2017Toegang: enkel professionelen - registratie
Organisator: International Labmate Ltd

PEFTEC beschikt over een conferentie op hoog niveau programma, meer dan 80 vrij om technische seminars en een tentoonstelling vertegenwoordigd door meer dan 250 Instrument en service providers te wonen.

Onderwerpen en producten voorzieningen bij PEFTEC 2017 zal omvatten: testen en meten Laboratory, Petrochemical Analysis, Emissie in de lucht, water en bodem, draagbare en in het veld bemonstering, naslagwerken, olie-analyse, kalibratie, International & Industrial verordening, normen, Quality Assurance, meettechnieken & Technologies.

Eindgebruikers bij PEFTEC zal de perfecte gelegenheid om te netwerken, de bron en producten vergelijken, bespreken applicaties en technologie met collega's en andere experts uit de industrie te hebben. Antwerpen is gelegen in het hart van de grootste cluster van petrochemische activiteiten in Europa en heeft uitstekende weg- en spoorverbindingen met in Europa. Antwerpen is ook gemakkelijk toegankelijk is voor Brussels Airport voor bezoekers die reizen grotere afstanden.

 Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer