Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.
 

American Stars on Wheels

Logo American Stars on wheels

Antwerp Expo -Hall 2+3
11 aug 2018 12 aug 2018

Van 10u00 tot 18u00

Toegang: iedereen - € 12, <12 jaar: gratis, US car + 1 bestuurder: gratis
Organisator: Peter Van Goethem

American Stars on Wheels, 11+12 augustus 2018, Antwerp-Expo.
Voor alle duidelijkheid, de Antwerpse lage emissie zone is enkel van toepassing voor de Antwerpse binnenstad, dus NIET in de zone in en rond Antwerp-Expo.

De organisatie van "American Stars on Wheels" presenteert voor de 7e maal haar US classic car & American lifestyle evenement te Antwerpen-Expo. Deze uitgave is op zaterdag 11 en zondag 12 augustus 2018. Antwerpen-Expo is dan 2 dagen lang de jaarlijks thuishaven voor de in- en outdoor show van US classic Cars en Bikes, American lifestyle en rockabilly.

EDITIE 2018 : Jukebox, Americana en vintage edition, the swinging 50's & 60's.

American Stars on Wheels vindt plaats op een oppervlakte van 75.000 m2 verdeeld over indoor hallen plus outdoor een enorme meeting plaats voor 1500/2000 auto’s : opnieuw de "top of the bill" van alle soorten USA wagens en motoren, origineel, custom, hot rods of gerestaureerd. Deze editie leggen we indoor de klemtoon op de modellen uit het jaar 1950 tot 1969.

Alle voertuigen, zoals classic personenwagens, muscle cars, sportwagens, rat & hotrods, customs, pick-ups, vans, US militaire voertuigen, motoren (zoals bvb. Harleys), worden uitgenodigd voor een gratis deelname met wagen + bestuurder, aan deze “All American Car & lifestyle Happening”. Alle voertuigen zijn dus welkom zolang het maar Amerikaanse modellen zijn afkomstig van Amerikaanse constructeurs. Voor de indoor show worden meer dan 100 speciaal uitgekozen exemplaren uitgenodigd uit heel Europa om binnen in de hallen van Antwerp Expo tentoon te stellen. Customs zowel als orginele of top gerestaureerde exemplaren.

 

 Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer