Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.
 

Antwerp Art Fair

Antwerp expo - hall 3
11 okt 2018 14 okt 2018

Donderdag: 16u-22u
Vrijdag: 16u-22u

Zaterdag en Zondag: 10u-19u


Toegang: iedereen - Toegang: €10 - gratis voor begeleide minderjarigen (<18j)
Organisator:

De beurs :

Ons comité selecteerde voor deze beurs circa tachtig internationale galeries uit alle hoeken van de wereld. Liefhebbers van kunst en gepassioneerde verzamelaars kunnen hun hart ophalen tussen de vele tentoongestelde schilderijen, sculpturen en foto’s

 

Het concept :

Het bedrijf art3f is al vijf jaar lang gespecialiseerd in het organiseren van grootschalige kunstevenementen. Het koos de stad Antwerpen als thuisbasis voor zijn derde beurs van topklasse voor kunstgaleries.

Wij nodigen u uit om in hal 3, de grootste en hoogste hal van Antwerp Expo, een schitterend artistiek landschap – schilderijen, sculpturen, foto’s en aardewerk – te komen ontdekken in een verzorgde en expressieve omgeving, waar de kunstwerken fraai tot hun recht komen en bezoekers op een ontspannen manier een aankoop kunnen doen.

U kunt op uw gemak door de brede wandelgangen kuieren en tussendoor even verpozen in een van de vele rustplekjes, versierd met sculpturen. Bezoekers en verzamelaars kunnen het werk van gevestigde kunstenaars bewonderen of kennismaken met de creaties van de opkomende internationale jonge garde, wat overigens een van de specialiteiten zal zijn van deze editie.

In een ontspannen sfeer is het aangenaam kunst spotten in de smaakvol ingerichte stands van galeries van topklasse, die zijn geselecteerd door onze tentoonstellingscurator. Vier dagen lang is deze beurs een trefpunt voor kunstenaars, galeriehouders en kunstliefhebbers, die hier met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Alle tentoongestelde kunstwerken worden ook te koop aangeboden.

 


 

 

 

 

 
 


Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer