Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.
 

Boekenfestijn

één grote ontdekking!

Antwerp expo - hall 1+4
24 mei 2018 27 mei 2018

donderdag/vrijdag/zaterdag: 10:00 - 21:00
zondag: 10:00 - 18:00

Toegang: iedereen - gratis
Organisator: De Centrale Boekhandel

Het Boekenfestijn is dé gratis consumentenbeurs met meer dan een miljoen nieuwe boeken, multimedia en hobby-artikelen. U moet denken aan een hal zo groot als een voetbalveld met lange rijen tafels waarop alle artikelen liggen uitgestald. De variëteit is groot. Om u zoveel mogelijk wegwijs te maken is het aanbod overzichtelijk ingedeeld in categorieën. U kunt alle artikelen op uw gemak inzien en in uw eigen tempo met de boekentrolley over de beursvloer rondwandelen.

Boeken
De romans en literatuur zijn in het Nederlands en Engels te koop. Verder is er een categorie sprookjes- en jeugdland, een stripmekka, een culinaire afdeling en een wetenschappelijke sectie. Ook vindt u er heel veel boeken over reizen, kunst & geschiedenis, computers, flora en fauna, film en muziek. Een breed assortiment voor een breed publiek.

Het Boekenfestijn is ook voor studenten een waar boekenparadijs en een meevaller voor de portemonnee. Tal van wetenschappelijke boeken op vakgebieden zoals Informatica, Geneeskunde en Psychologie worden tegen spotprijzen aangeboden. Ook zijn er handboeken, atlassen, woordenboeken en encyclopedieën te verkrijgen. Neem alvast de boekenlijst voor volgend jaar mee!

Multimedia
Op de afdeling Multimedia vindt u software cd-roms voornamelijk van Windows maar ook van enkele Mac programma’s. Verder heeft u keuze uit een kleine serie dvd’s en muziek cd’s.


Hobby-artikelen
Een leuke aanvulling op de boeken is de afdeling hobby-artikelen. Van kantoorartikelen tot kleurpotloden en van scrapbooks tot kaarten. Maar ook materialen voor het maken van kettingen, slingers en bouwpakketten voor de kinderen. Het is er allemaal! Komt u ook langs om leuke Doe-Het-Zelf ideeën op te doen?


Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer