Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.
 

Brabo Show

Internationale rashondententoonstelling

brabo

Antwerp expo - hall 1-4
21 apr 2018 22 apr 2018

09:00 - 17:00

Toegang: iedereen - 5 €
Organisator: KV Brabo

De Internationale hondententoonstelling georganiseerd door KV Brabo is één van de tentoonstellingen die men jaarlijks in België organiseert.

Voor de meer dan 300 rassen, verdeeld in 10 groepen, die we kennen is een rasstandaard opgesteld. Het doel op onze tentoonstelling is voor elk van de bijna 230 aanwezige rassen de hond die het best zijn rasstandaard benaderd te kiezen. Hiervoor hebben wij 35 keurmeesters voorzien. Deze gaan op de twee dagen de bijna 1600 honden in 15 verschillende ringen keuren. 5 van die 10 groepen worden op zaterdag gekeurd, de andere 5 groepen op zondag. Hieronder vindt u een overzicht van welke rassen wanneer aanbod komen.

Voor elk ras wordt er een onderscheid gemaakt tussen Baby, Puppy, Jeugdhond, Intermediaire klas, Openklas, Werkklas, Kampioenklas en de Veteranen. Teven en Reuen worden ook afzonderlijk gekeurd. Uit alle aanwezige honden van een ras wordt de Best of Breed geselecteerd. Al deze Best of Breed komen in de namiddag in de erering om de titel Beste hond per groep. De winnaars van Beste hond per Groep worden uitgenodigd om op Zondag terug te keren en te strijden samen met de 5 groepswinnaars van zondag om de titel Best in Show (BiS).

Ook interessant voor honden liefhebbers en bezitters zijn de ongeveer 20 standen waar men allerlei hondenartikelen tegen interessante voorwaarden kan aanschaffen.Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer