Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.
 

Platen/Muziek/Verzamel/Foto/Computer beurs

Antwerp expo - hall 3
16 sep 2018 16 sep 2018

10:00 - 17:00
Early birds vanaf 9.00u

Toegang: iedereen - 7 €, kinderen jongeren dan 12 jaar: GRATIS
Organisator: Dipro

Platenbeurs


De beurzen van Kdx FAIRS! Reeds meer dan twintig jaar de referentie voor PLATEN – EN CDBEURZEN in België. Op de platenbeurzen van Kdx FAIRS! vindt  u  alle muziekgenres: pop, rock, metal, dance, Vlaams....
Daarnaast zijn onze beurzen gekend omwille van het goede aanbod van Belgische pop over house & techno tot gothic. Maar kom je voor oldies, filmmuziek, klassiek of verkies je eerder het hardere werk, je vindt het zeker op het ruime aanbod van onze beurs. De nadruk ligt op verzamelobjecten die met muziek te maken hebben, gaande van vinylplaten, promotiemateriaal, buitenlandse uitgaven, fanclubmemorabilia, picture discs. Verder nog vinylplaten (78-33 en 45T), cd's (gewoon, maxi en cd’s), muziekpartituren, postkaarten, dvd's (films en muziek), posters, t-shirts van artiesten. Ook de gewone muziekliefhebber kan er zeker zijn slag slaan. Onze beurzen blijven een uitstekende kans om voor een prikje platen en cd's op de kop te tikken.

 

 

Fotografiebeurs


Naast toestellen voor digitale en analoge fotografie kan je er dollen in honderden lenzen van micro- naar enorme telelenzen, maar ook met projectoren, doka's en statieven.

Ook liefhebbers van antieke toestellen vinden zeker iets wat nog in hun verzameling past.

Dit alles en nog veel meer.

 

Multimediabeurs


De Computerbeurs van Dipro is de enige in zijn soort. Van traditionele desktops, laptops, de nieuwste IPhone tot micro-luidsprekers en batterijladers. Van elektronisch speelgoed, toebehoren tot super ledverlichting.

 

Verzamelbeurs

Miniatuur auto's, miniatuur figuurtjes, modeltreinen en toebehoren, nieuwe en oude modelspoorartikelen, oude speelgoedauto's, blikken speelgoed, vintage, modelbouw, literatuur over modelbouw en treinen, bouwdozen, oud houten speelgoed, soldaatjes,lego, boten, vliegtuigen, helikopters, collectables, dinky toys..... en veel ... veel meer. Ruim een halve kilometer tafels met prachtige verzamelstukken om uw verzameling aan te vullen ... of gewoon om te komen kijken.

 

Muziekbeurs:

De beurs voor muziekinstrumenten, instrumentenbouwers, partituren, onderdelen, scholen,... Dit voor zowel klassieke als moderne instrumenten, akoestisch of elektrisch. Dit evenement richt zich zowel naar de hobbyist als naar de professionele muzikant.Natuurlijk verwelkomen wij dit jaar opnieuw de PLATENBEURS op de Muziekbeurs in Antwerp Expo.

Op deze beurs vindt u vinyl, cd’s ... alle genres. De duizenden geïnteresseerde bezoekers maken van de Muziekbeurs immers “The Place to Be” voor iedere muziekliefhebber of verzamelaar.

 

Op deze beurs vinden zowel de hobbyist als de professionele muzikant alle mogelijke muziekinstrumenten, onderdelen, partituren en toebehoren. Naast de traditionele muziekinstrumenten vind je er ook de etnische instrumenten (djembé's, didgeridoos,...) uit de gehele wereld. De Music Fair vindt samen plaats met de Platen en CDbeurs.

 


 

 

 

 

 

 


 


Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer