Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.

Hotels

 • Crowne Plaza Antwerp 
  In a leafy residential area known as the Green Heart of Antwerp, Crowne Plaza Antwerp is surrounded by parks and green zones. This welcoming high-rise hotel affords city or park views from all its stylish rooms, and you can log on to complimentary wireless Internet anywhere in the hotel. 

  Gerard Le Grellelaan 10, Antwerpen (0.6 km van Antwerp expo) 
  www.crowneplaza.com 
 • Ramada Plaza Hotel
  Het Ramada Plaza Hotel Antwerp is een stijlvol 4-sterren hotel dat gekegen is in het hart van het zakelijke district en op een boogscheut van het historische stadscentrum van Antwerpen.
  Een rit van slechts 10 minuten per tram brengt u naar het centrum van Antwerpen, de tramhalte ligt net om de hoek van het hotel. Het centrum ligt namelijk slechts 2 km verderop en ook het trendy 'Zuid', waar heel wat hippe bars en restaurants te vinden zijn, is snel en makkelijk bereikbaar. Ook per wagen kan u het hotel makkelijk bereiken omwille zijn ligging nabij de belangrijkste invals - en autosnelwegen.

  Desguinlei 94, 2018 Antwerpen (0,8 km van Antwerp expo).
  www.ramadaplaza-antwerp.com

 • TRYP By Wyndham Antwerp
  TRYP Antwerp is een trendy lifestyle hotel, gelegen in de charmante Zurenborgwijk. Deze wijk is gekend om zijn indrukwekkende Belle Époque architectuur en tal van gezellige restaurantjes en bars. TRYP Antwerp is ideaal gelegen in het centrum van Antwerpen, tussen het Centraal Station en de belangrijkste invalswegen van Antwerpen. Dit biedt onze gasten een gemakkelijke toegang tot de binnenstad.

  Plantin en Moretuslei 136-140, 2018 Antwerpen (3,4 km van Antwerp expo).
  www.trypantwerp.com


Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer