Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.

Antwerp Expo coulissen van WK Turnen

AE_trainingscentrum WK 2Nieuwe sportieve invulling voor Antwerp Expo? U leest het goed, maar deze invulling is tijdelijk. Van 26 september tem. 6 oktober fungeert Antwerp Expo als trainingscentrum voor de deelnemende gymnasten aan het WK Turnen. Artexis, uitbater van Antwerp Expo, sponsort enthousiast dit evenement.

Het WK Turnen is na de Olympische Spelen het belangrijkste en meest spectaculaire gymnastiekevenement ter wereld. En dat vindt niet toevallig plaats in Antwerpen, Europese sporthoofdstad 2013.

Philippe Willegems“Elf dagen lang is ook Antwerp Expo een epicentrum van gymnastische bedrijvigheid,” vertelt Phillippe Willegems, manager Antwerp Expo.
“Wij zijn zeg maar de ‘coulissen’, of de repetitieruimte, waar het allemaal gebeurt vóór het uiteindelijke Wereldkampioenschap. Spanning, concentratie, nerveuze opwinding…, we zullen het hier allemaal van dichtbij meemaken.” 

Ook CEO Artexis Belgium, Dirk Van Roy, kijkt vol verwachting uit: “Al die topatleten samen zien trainen, zich finaal voorbereiden op hun ultieme wedstrijd is toch uniek om te zien. Het is geleden van 1903 dat het allereerste WK in Antwerpen plaatsvond. Wij zijn trots dit event mee te mogen hosten en wensen alle atleten enorm veel succes toe!”.


Uw contactpersoon

Tine Coopman, Marketing & Communication Coordinator - tine.coopman@artexis.com
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer