Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.

Artexis en Conceptum! Exhibitions ontwikkelen binnenkort samen beursconcepten

Artexis en Conceptum! Exhibitions, twee leiders in de Belgische beurs- en eventindustrie, kondigen een strategische samenwerking aan: Artexis neemt aandelen in Conceptum!.

Eric Everard, Voorzitter en oprichter van Artexis, en Florent Godin, General Manager en oprichter van Conceptum! Exhibitions, tekenden eerder deze maand het contract.

“Deze deal biedt ons een platform voor meerdere joint ventures,” zegt Eric Everard. “Onze businesses hebben complementaire sterktes zodat veel verschillende opportuniteiten en synergieën mogelijk zijn. Conceptum! Exhibitions heeft een fantastisch portfolio van B2C- en B2B-events in België, Frankrijk en Spanje. Een aantal daarvan vinden zelfs al plaats in een Artexis venue. Artexis heeft via zijn vakbeurzenpoot, easyFairs, al een sterke internationale aanwezigheid.”

“Onze twee bedrijven hebben overeenkomstige visies en bedrijfsculturen,” voegt Florent Godin toe. “We brengen beiden wetenschap, passie en creativiteit in de beurswereld. Ik ben zeer verheugd over deze alliantie die succesvolle Conceptum! merken zoals Creativa, MIA, Innova, Business & Meetings Solutions, het vakantiesalon en de B&B Expo naar een nog hoger niveau zal brengen en zal leiden tot de ontwikkeling van nieuwe beursconcepten.” 

www.conceptum.eu 

Perscontact Artexis Belgium
Dirk Van Roy, CEO Artexis Belgium
T: 09 241 92 10
dirk.vanroy@artexis.com

Perscontact Conceptum!
Florent Godin, CEO Conceptum!
T: 02 808 41 74
fgodin@conceptum.eu
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer