Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.

Artexis Group neemt Kistamässan Stockholm over

Artexis Nordic, onderdeel van de Belgische Artexis Group, heeft de 15.000m2 grote Kistamässan expohal in het Zweedse Stockholm overgenomen, samen met de beurzen die er georganiseerd worden. De overname betekent een grote stap voorwaarts in de aanwezigheidspolitiek van Artexis in Scandinavië.

De Artexis Group kondigde eerder al de opening van de nieuwe expohal in Malmö aan, die voor februari 2012 gepland is. Daarnaast is de Artexis Group sterk vertegenwoordigd in de regio dankzij dochter easyFairs Nordic, die gespecialiseerd is in vakbeurzen. De totale omzet van de bedrijven van de Artexis Group in Scandinavië wordt in 2012 op € 25 miljoen euro geschat.


Eric Everard, oprichter en voorzitter van de Artexis Group, zegt het volgende over de overname: ”Met deze stap bewijzen we dat Artexis een internationale speler is die grootse ambities koestert. Artexis treedt zo toe tot een select clubje van bedrijven die de competenties van het uitbaten en managen van expohallen enerzijds en het organiseren van beurzen anderzijds in meerdere markten combineren.” 

Lees het volledige persbericht.
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer