Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.

Artexis sluit mediaregie-deal met Media Expo

Bois et HabitatArtexis werkt vanaf september 2013 samen met Media Expo voor de regie van alle postering en 3D-media in en rond de expo- en evenementenhallen.

De deal werd afgesloten voor de Artexis bouw- en horecabeurzen, zijnde bouw & reno, bis, Hout&Habitat, Bois&Habitat, Energie&Habitat en Horeca Expo.

 

LED screen bisMedia Expo werkt hiervoor zeer nauw samen met de beursorganisatie en haluitbater, Artexis, met als gezamenlijk doel om van elk beursbezoek een totaalbeleving te maken. Door alle communicatiemogelijkheden (LED-schermen, spandoeken…) optimaal te benutten wil Artexis de ultieme beurs- en eventbeleving bieden aan zijn klanten.

Tijdens de voorbije jaren werkten Artexis en Media Expo op een zeer constructieve manier samen voor de beurzen die Artexis organiseert in Brussels Expo (o.a. Art Brussels en Eurantica Brussels). Die samenwerking wordt nu uitgebreid naar alle Belgische expocentra van Artexis.

 

Uw contactpersoon

Tine Coopman, Marketing & Communication Coordinator - tine.coopman@artexis.com

Over Media Expo

Media Expo startte in 2009 als exclusieve regie voor alle postering en 3D-media van Brussels Expo. Tijdens de voorbije drie jaren werd een kwalitatief en coherent media-aanbod uitgewerkt en droeg het bedrijf bij aan de verdere professionalisering van de beurssector. Dit zowel voor de grote publieksbeurzen als voor de specifieke b-to-b-beurzen.

Door een samenwerking met Artexis aan te gaan versterkt Media Expo haar positie als Fairs Media Specialist en wordt een centraal aanspreekpunt gecreëerd voor de media tijdens alle belangrijke beurzen.

www.mediaexpo.be 
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer