Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.

Artexis Trends Gazellen ambassadeur 2011!

Op 4 mei 2011 vond in Gent de uitreiking van de Oost-Vlaamse “Trends Gazellen 2011 award” plaats. Artexis, uitbater van o.a. het beurzencomplex Flanders expo, sleepte deze unieke titel in de categorie ‘middelgrote bedrijven’ in de wacht. Eric Everard, Executive Chairman Artexis Group, en Dirk Van Roy, CEO Artexis, namen de prijs trots in ontvangst:

“Artexis groeit sterk dankzij een continue focus op onze vier pijlers: volg je missie, denk strategisch, motiveer je werknemers en werk nauw samen met je stakeholders!”, aldus Dirk Van Roy.

Sinds 2001 evolueert Artexis van 4 naar 64 miljoen euro omzet en groeien ze van een handvol medewerkers naar bijna 280 gemotiveerde personeelsleden. Ze zijn daarenboven in 14 landen aanwezig. Deze beoordelingscriteria vormen het doorslaggevende punt voor de jury.

De sterke en constante groei van Artexis over de voorbije jaren rust volgens Dirk Van Roy op 4 pijlers. Artexis blijft eerst en vooral focussen op zijn missie: het creëren van “ultimate meetings & market places”. Daarbij is een strategisch vijfjarenplan maken en realiseren onontbeerlijk.

De doelstellingen behalen, vereist gepassioneerde medewerkers en denken vanuit een groepscultuur met oog voor de 8 Artexis-waarden. Ten slotte versterkt een positieve wisselwerking met de stakeholders de samenwerking om concrete verbeteringen en resultaten te krijgen.

Eric Everard (Executive Chairman Artexis Group); Dirk Van Roy (CEO Artexis); Johan Van Overtveldt (Hoofdredacteur Trends-magazine)

Trends selecteert gazellen

Trends selecteerde aan de hand van de Trends Top 100.000 de 200 snelst groeiende ondernemingen. Deze bedrijven worden opgenomen in een rangschikking en bekroond als Trends Gazellen 2011.

Snelgroeiende bedrijven dragen in belangrijke mate bij tot de economische dynamiek van een regio. Deze "gazellen" zijn krachtbronnen van innovatie, zwengelen de werkgelegenheid aan en zijn vaak een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

Per provincie wordt in elke categorie (kleine, middelgrote en grote bedrijven) ook één uitmuntende onderneming uitgeroepen tot Trends Gazellen Ambassadeur.

Artexis sleept unieke erkenning in de wacht

Artexis was genomineerd in de categorie ‘middelgrote bedrijven’ en haalde ondanks de sterke concurrentie zijn slag thuis.

Tijdens de exclusieve ceremonie bekroonde Johan Van Overtveldt (hoofdredacteur Trends-magazine) Artexis als nieuwste Trends Gazellen Ambassadeur 2011.

Artexis was goed vertegenwoordigd op de prijsuitreiking en na de overwinning werd heel wat getwitterd om iedereen het goede nieuws te brengen.
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer