Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.

Empack en Packaging Innovations verplaatst naar Nekkerhal, Mechelen, begin december

Antwerpen, 22/11/2015Gezien de omstandigheden, heeft Easyfairs besloten de verpakkingevents Empack en Packaging

Innovations te verplaatsen naar de Nekkerhal te Mechelen op dinsdag 1 en woensdag 2

december a.s.

In het belang van de verpakkingscommunity is Easyfairs genoodzaakt om Empack en Packaging Innovations te verplaatsen. Naar aanleiding van het geldende dreigingsniveau 4 in het Brussels Gewest, is het, ons inziens, veiliger om de evenementen naar Mechelen te verhuizen. De veiligheid van de bezoekers en exposanten is voor Easyfairs van hoogste prioriteit. Zelfs al zou het hoogste dreigingsniveau worden opgeheven verwacht de organisatie dat door de verplaatsing naar Mechelen zowel bezoekers als exposanten zich veiliger zullen voelen.


De Nekkerhal in Mechelen ligt buiten het Brussels Gewest en valt niet onder het gebied waar het verhoogde dreigingsniveau van kracht is. De Nekkerhal heeft onlangs een facelift ondergaan en heeft alle voorzieningen om Empack en Packaging Innovations te kunnen faciliteren.


Alle toegangstickets voor Brussel gelden onverminderd voor Mechelen. Organisator Easyfairs doet een oproep aan de bezoekers om, in het belang van de verpakkingsindustrie, hun bezoek aan deze events te laten doorgaan.


Wij danken Brussels Expo en de Nekkerhal in Mechelen voor hun getoonde flexibiliteit in deze uitzonderlijke omstandigheden.


Laten we gezamenlijk een succes maken van Empack en Packaging Innovations!


Voor informatie over de verplaatsing: empack.be of packaging-innovations.be of neem contact op met Cornelien Baijens, +31 (0)6 51 83 60 16.
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer