Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.

Fairs Consult nieuwe organisator van Second Home International

De beurzen Second Home International en Second Place worden samengevoegd. De organisatie van de grootste tweede huizenbeurs van Nederland komt in handen van beursorganisator Fairs Consult (dochter van Artexis Belgium). Fairs Consult heeft meer dan zes jaar ervaring in het organiseren van succesvolle beurzen op de Belgische markt in o.a. de tweede woning branche.

Met de acquisitie van Second Home International door Fairs Consult wordt voorkomen dat er in Nederland twee organisatoren actief zijn op de tweede huizenmarkt. VNU Exhibitions en Fairs Consult zijn ervan overtuigd dat zowel exposanten als bezoekers baat hebben bij één krachtig platform dat een totaaloverzicht biedt van het binnen- en buitenlandse huizenaanbod.

"De Nederlandse markt heeft behoefte aan één succesvolle beurs. Fairs Consult organiseert de Nederlandse edities met hetzelfde team als in België. Met onze ervaring, knowhow en enthousiasme zullen wij aan de behoefte van zowel exposanten als bezoekers voldoen" aldus Henkjan Prins van Fairs Consult.

Second Home International vindt plaats van 12 t.e.m. 14 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht en van 28 t.e.m. 30 september in Brussel. Aan de najaarseditie van de beurs nemen 150 exposanten deel, die een aanbod uit 35 landen presenteren. Fairs Consult heeft aangegeven Jaarbeurs Utrecht als ideale locatie te beschouwen om de Nederlandse markt te bewerken, gezien de centrale ligging en uitstekende complexvoorzieningen.
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer