Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.

Gratis WiFi in Antwerp expo & Namur expo

Artexis investeert continu in het verhogen van zijn service voor organisatoren, exposanten en bezoekers. Na Flanders expo komt er een gloednieuw WIFI-netwerk in de expohallen van Antwerp expo en Namur expo. Dit wordt vanaf september 2012 volledig gratis aangeboden. Artexis werkt hiermee opnieuw verder aan zijn missie: ‘ultimate meeting & market places’.

Net voor de start van het nieuwe beursjaar 2012-2013 heeft Artexis, samen met Citymesh NV, een draadloos netwerk (en glasvezelring) geïnstalleerd dat compatibel is met alle oude en nieuwe WiFi-standaarden. Antwerp expo en Namur expo staan hiermee aan de top qua beurzencomplexen die dergelijk hoogtechnologisch draadloos netwerk gratis aanbieden.

Dit vooruitstrevende systeem heeft geen beperking qua aantal gebruikers. Het netwerk staat garant voor een ongeziene stabiliteit, flexibiliteit en snelheid voor het naadloos toepassen van alle hedendaagse internetapplicaties, inclusief een 7/7 en 24/24 servicegarantie.

Dirk Van Roy       

“Met deze investeringen gaat Artexis nog een stap verder om zoveel mogelijk comfort te bieden aan alle bezoekers, exposanten en organisatoren, want WiFi is in de bedrijvenwereld net als water en elektriciteit geworden: iedereen heeft het nodig.

We spelen hiermee ook in op de nieuwe kennismaatschappij.” aldus Dirk Van Roy, CEO Artexis.  


Informatie inwinnen
op een beurs, tijdens een event of seminar en dit sharen via smartphones en tablets maakt onlosmakelijk deel uit van elk beursbezoek. Op deze manier kunnen bezoekers gratis surfen en ook kennismaken met de Artexis apps (Art Brussels, bis, Countryside, Horeca Expo…).
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer