Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.

Laat u culinair verwennen

Welkom in onze gloednieuwe brasserie!

Geniet tijdens uw beursuitstap van een heerlijk ontbijt, een lichte lunch of gezellig diner in onze gloednieuwe brasserie. Onze koks bereiden lekkere, verse gerechten tegen een zeer scherpe prijs. Schuif uw stoel onder tafel en genieten maar!

In het volledige complex, dus ook in onze brasserie, surft u trouwens gratis op ons wifi-netwerk zodat u op uw smartphone rustig het nieuws kunt lezen, uw sociale media bekijken of contact houden met mensen op de beurs terwijl u geniet van een lekkere maaltijd.

  

Eén brasserie, twee hemelse keukens

 

Brasserie Marie & Luigi

 

Van heerlijk authentieke pasta carbonara tot klassieke Gentse stoverij met kraakverse frietjes. Brasserie Marie & Luigi biedt u het beste van twee werelden. U vindt er zowel traditioneel Vlaamse gerechten als verrukkelijke Italiaanse specialiteiten. Marie & Luigi gaat bovendien prat op kwaliteit. Want alle gerechten zijn bereid met lokale én verse ingrediënten. 

Wedden dat deze gezellige locatie u doet watertanden?!

Openingstijden

De openingsuren van de brasserie variëren naargelang de beurs van het moment. 

 

Nieuwe cateringpunten

 Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer