PFL Streaming Studio’s

Een volledig ingerichte streaming- en opnamestudio

Online events maken deel uit van het nieuwe normaal. Hoe organiseer je dergelijke online events met sprekers en gasten zonder je zorgen te maken over de technische aspecten?

PFL heeft de oplossing voor jou: de streaming studio’s! Vanuit een gepersonaliseerde en professionele studio in Antwerp Expo kan je je boodschap op een professionele manier overbrengen naar jouw doelpubliek. Onze professionals staan steeds klaar om voor jouw bedrijf een optimaal digitaal event op te zetten met een garantie op succes!

Tafelsetting

Deze tafelsetting biedt plaats aan 5 personen. Door de ledschermen die rondom de tafel zijn opgezet, kan je ook meerdere sprekers die niet live aanwezig zijn, op een virtuele manier laten deelnemen. Je kan deze schermen ook inzetten om jouw eigen stijl en eigen sfeer te creëren binnen de studio.

Casual setting

In deze casual studio kan je jouw boodschap op een informelere manier naar je doelpubliek brengen. Via bijkomende schermen kan je ook externe sprekers virtueel betrekken bij je event. Er kunnen tegelijkertijd 3 personen in beeld worden gebracht.

Jouw voordelen?

Wat dacht je van kosteneffectieftijdbesparend en doeltreffend

Beide studio's zijn zeer ruim ingericht, zodat social distancing geen probleem vormt.

Volledig uitgerust met kwalitatieve apparaten zoals camera's, microfoons, ledschermen…

Geen tijdverspilling met op- en afbouw, want de studio's zijn in no-time klaar voor gebruik.

Uitstekend bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto en voldoende parking nabij.

Optie tot uitbreiding

Had je graag nog een break-out sessie georganiseerd na jouw online event?
Geen probleem, de studio’s zijn perfect combineerbaar met ons Meeting Center voor de organisatie van seminaries, productlancering, een lezing…

Jouw volgend event in de PFL Studio?

We helpen je graag verder

+32(0)800 112 58

Scroll naar top