Welkom in Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen.
De hoofdstad van de provincie is door centrale ligging in de Benelux
een van de meest energieke steden vol cultuur, architectuur, mode, gastronomie en shopping.

Tram of bus?

Vanaf Antwerpen Centraal Station

Tram of bus?

Neem tram 2 (Merksem-Hoboken) of tram 6 (Luchtbal-Olympiade). Neem bus 17 (Rijnkaai- UZA Wilrijk) of bus 22 (Groenplaats - UZA Wilrijk) tot aan de deur van Antwerp Expo.
Bekijk de reistijden van De Lijn

Met de fiets

Gemakkelijk en gezond

Met de fiets

Verplaats je snel naar Antwerp Expo met de stadsfietsen van Velo Antwerpen. Pak een Velo uit een van de Velo-stations, fiets naar Antwerp Expo en plaats daar je stadsfiets terug in een station. Handig en snel!
spring op je fiets

Met de wagen

bevindt zich buiten de lage-emissiezone (LEZ)

Met de wagen

Antwerp Expo bevindt zich buiten de lage - emissiezone (LEZ). Sinds 1/02/2017 is de lage-emissiezone om de luchtkwaliteit te verbeteren actief in Antwerpen.
meer info over LEZ

Parkeren

Sinds 2 april 2018 is Antwerp Expo uitbater van het kampeerterrein aan de Vogelzanglaan dat tijdens evenementen als bezoekersparking wordt gebruikt. Aan beide ingangen van Antwerp Expo zijn aangepaste parkeerplaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers.

Je kan gratis parkeren op de Vogelzanglaan

Betalend parkeren doe je op de bezoekersparking naast Antwerp Expo op de camping van de Vogelzanglaan.

Hotels in de buurt

Crowne plaza

Een fijne atmosfeer, gratis WiFi en ongelofelijk goed gelegen: dat maakt van Crowne Plaza Antwerpen de uitgelezen ontmoetingsplaats! Kies uit 262 modern ingerichte kamers met ramen van de vloer tot het plafond om te kunnen genieten van de unieke skyline van Antwerpen. Werk, relax of geniet simpelweg van het uitzicht. Gerard Le Grellelaan 10, Antwerpen (0,6 km van Antwerp expo).
best deal

Ramada Plaza Hotel

Het Ramada Plaza Antwerp hotel is een modern 4-sterren hotel, gunstig gelegen in het hart van het zakelijke district en op slechts tien minuten rijden (2 km) van het historische centrum van de stad. De tram stopt vlak voor het hotel en reistijd bedraagt slechts 10 minuten. Desguinlei 94, 2018 Antwerpen (0,8 km van Antwerp expo).

TRYP By Wyndham

TRYP Antwerp is een trendy lifestyle hotel, gelegen in de Zurenborgwijk. Deze wijk is gekend om zijn architectuur, gezellige restaurantjes en bars. TRYP Antwerp is ideaal gelegen in het centrum van Antwerpen, tussen het Centraal Station en de belangrijkste invalswegen van Antwerpen. (3,4 km van Antwerp expo)