Kunnen we je helpen?

veelgestelde vragen

Over 

Easyfairs is actief in 17 landen, telt 218 eigen evenementen en 10 venues waarvan 4 in België.

Easyfairs Venues is eigenaar en/of beheerder van oa. Antwerp Expo, Flanders Expo, Namur Expo en Nekkerhal Brussels North.

In deze eventlocaties vinden jaarlijks meer dan 400 evenementen plaats waarvan een aantal door onze collega’s van Easyfairs Events georganiseerd worden.

Meer over Easyfairs

Openingsuren van de evenementen variëren naargelang het evenement dat op dat ogenblik georganiseerd wordt.
De burelen van Easyfairs zijn open van maandag tot vrijdag telkens van 9u tot 17u.

Evenementen bij Antwerp Expo zijn altijd ‘green’. Energiezuinige LED-lampen met een grote lichtopbrengst en nieuwe perscontainers voor glas, hout en oud ijzer zorgen voor een duurzaam event.

Ook ons afvalbeleid is daarop afgestemd: elke standhouder kan genieten van papiermanden, aangeboden door Antwerp Expo.

Op die manier betrekken we iedereen actief bij het duurzaam organiseren van elk event. 

Bereikbaarheid

Vanaf Antwerpen Centraal Station neem je tram 2 (richting Hoboken) of tram 6 (richting Olympiade) tot aan de ingang van Antwerp Expo.

Met de bus neem je bus 17 (Rijnkaai-UZA Wilrijk) of bus 22 (Groenplaats-UZA Wilrijk).

Bekijk de reistijden van de lijn 

Via afrit 5a van de autosnelweg E19
via afrit 5 van de autosnelweg E17 (vanuit Gent)
via de ring R1 (vanuit Breda, Hasselt of Turnhout)

Je kan gratis parkeren op de openbare weg op de Vogelzanglaan (500 parkeerplaatsen), de Jan Van Rijswijcklaan (200 parkeerplaatsen), Desguinlei (400 parkeerplaatsen) en op verschillende parkings in de omgeving (Grellelaan, Beukenlaan, …).

Je kan betalend parkeren op de bezoekersparking naast Antwerp Expo op de camping van de Vogelzanglaan. Je kan rechtstreeks aan de bewaker betalen bij het inrijden.
Aan beide ingangen van Antwerp Expo zijn aangepaste parkeerplaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers.

Ruimte huren

In Antwerp Expo kan je al een ruimte huren voor een evenement vanaf 75 personen. Organiseer je een meeting? Dan ben je al welkom vanaf 5 personen in het Meeting Center. Of u nu een bedrijf of vereniging bent. voor trouw- of privéfeesten zijn onze ruimtes helaas niet geschikt.

6 volledig uitgeruste en moduleerbare zalen vormen samen het Meeting Center van Antwerp Expo. 5 tot 500 personen treden binnen voor vergaderingen, bedrijfsfeesten, productvoorstellingen, seminaries en presentaties.

We verhuren al ruimte vanaf 75 personen. Kortom de perfecte locatie voor elk evenement. Van een vergadering in intieme kring tot een grote beurs. In Antwerp Expo vind je altijd de gepaste ruimte.

Wat organiseer jij? Een personeelsfeest, een product launch, een groot congres, een cultureel of sportief evenement? Kriebels om extra ruimte te vullen?

Maak een afspraak via sales@easyfairs.com of contacteer ons op het (gratis) nummer +32 (0)800 112 58.

Onze ruimtes zijn zo uitgerust dat ze voor elke gelegenheid geschikt zijn.

Bovendien kan je rekenen op een team van toegewijde mensen. Jij staat centraal, maatwerk is de aanpak. Je krijgt een toegewijd contactpersoon die je project van A tot Z opvolgt.

Zo geniet je van een vlotte procedure, perfecte begeleiding en stressvrije organisatie.

Ja zeker! Antwerp Expo ontvangt met zijn 16 548m² jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers op meer dan 60 beurzen en evenveel evenementen, conferenties en vergaderingen. Vier tentoonstellingen met technische faciliteiten en een congres-en seminariecentrum met zes moduleerbare en perfect uitgeruste zalen met elk een aparte ingang en een zicht op de omgeving zorgen voor een waaier aan mogelijkheden. Twee restaurants bieden ruimte voor catering.

Andere 

Over het algemeen zijn dieren niet welkom in Antwerp Expo, al hangt dit af van het evenement dat op dat ogenblik doorgaat. Om zeker te zijn of je huisdier welkom is, check je best even de website van de beurs of het event in kwestie.

We tolereren altijd assistentiehonden (met papieren en correcte uitrusting).

Nee. Ook elektronische sigaretten zijn verboden. Roken kan je in de voorziene rookzones tussen de hallen of ter hoogte van inkom 2.

Alle hallen en alle sanitaire voorzieningen in de hallen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers (enkel de toiletten in de inkomhallen niet). Er zijn rolstoelen beschikbaar die je gratis kan gebruiken bij afgifte van je identiteitskaart.

Vraag ernaar aan de infobalie of reserveer een rolstoel voor je bezoek door een mailtje te sturen naar antwerpexpo@easyfairs.com.

Ben je iets verloren en ben je nog in Antwerp Expo? Meld je dan aan bij de infobalie aan de ingang van de beurs of evenement. Ben je al terug thuis? Geef ons dan een seintje op +32 (0)3 260 81 20.

Ja. In de gang tussen hal 1 en Brasserie Marie-Luigi. Vrij te gebruiken met een inworp van een € 2-stuk. Opgelet: het aantal is beperkt.

Ja. Maak verbinding met het openbaar netwerk ‘Antwerp Expo’.

Nog vragen?

+32(0)3 260 81 20

Email antwerpexpo@easyfairs.com