Kunnen we je helpen?

veelgestelde vragen

Over 

Easyfairs is actief in 14 landen, telt 200 eigen evenementen en 8 venues waarvan 4 in België.

Easyfairs Venues is eigenaar en/of beheerder van oa. Antwerp Expo, Flanders Expo, Namur Expo en Nekkerhal Brussels North.

In deze eventlocaties vinden jaarlijks meer dan 400 evenementen plaats waarvan een aantal door onze collega’s van Easyfairs Events georganiseerd worden.

Openingsuren van de evenementen variëren naargelang het evenement dat op dat ogenblik georganiseerd wordt.

De burelen van Easyfairs zijn open van maandag tot en met vrijdag telkens van 9:00 tot 17:00 uur.

Bereikbaarheid

Verplaats je snel naar Antwerp Expo met de stadsfietsen van Velo Antwerpen. Pak een Velo uit een van de Velo-stations, fiets naar Antwerp Expo en plaats daar je stadsfiets terug in een station. Handig en snel!

Vanaf Antwerpen Centraal Station neem je tram 2 (richting Hoboken) of tram 6 (richting Olympiade) tot aan de ingang van Antwerp Expo.

Met de bus neem je bus 17 (Rijnkaai-UZA Wilrijk) of bus 22 (Groenplaats-UZA Wilrijk).

Van E19: rijd door op A12 en volg “Boom/Wilrijk”

Van E17: via afrit 5a “Antwerpen-Centraal”

Je kan gratis parkeren op de openbare weg op de Vogelzanglaan (500 parkeerplaatsen), de Jan Van Rijswijcklaan (200 parkeerplaatsen), Desguinlei (400 parkeerplaatsen) en op verschillende parkings in de omgeving (Le Grellelaan, Beukenlaan, …).

Je kan betalend parkeren op de bezoekersparking naast Antwerp Expo op de camping van de Vogelzanglaan. Je kan daar rechtstreeks aan de bewaker betalen.

Aan beide ingangen van Antwerp Expo zijn aangepaste plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers.

Ruimte huren

Ben je particulier en je organiseert een publiek event?

In Antwerp Expo kan je al een ruimte huren voor een evenement vanaf 75 personen.

Organiseer je een meeting? Dan ben je al welkom vanaf 50 personen in het Meeting Center.

Voor trouw- of privéfeesten zijn onze ruimtes helaas niet geschikt.

Ja, wij hebben zes volledig uitgeruste en moduleerbare zalen ter beschikking in ons Meeting Center. Geschikt voor 50 tot 500 personen en ideaal voor vergaderingen, bedrijfsfeesten, productvoorstellingen, seminaries en presentaties.

We verhuren al ruimte vanaf 50 personen. Kortom de perfecte locatie voor elk evenement. Van een vergadering in intieme kring tot een grote beurs. In Antwerp Expo vind je altijd de gepaste ruimte.

Maak een afspraak via sales@easyfairs.com of neem contact op via het (gratis) nummer +32 (0)800 112 58.

Je kan rekenen op een team van toegewijde mensen. Jij staat centraal, maatwerk is de aanpak. Je krijgt een toegewijd contactpersoon die je project van A tot Z opvolgt.

Zo geniet je van een vlotte procedure, perfecte begeleiding en stressvrije organisatie.

Andere 

Over het algemeen zijn dieren niet welkom in Antwerp Expo, al hangt dit af van het evenement dat op dat ogenblik doorgaat. Om zeker te zijn of je huisdier welkom is, check je best even de website van de beurs of het event in kwestie.

We tolereren altijd assistentiehonden (met papieren en correcte uitrusting).

Nee. Ook elektronische sigaretten zijn verboden. Roken kan je in de voorziene rookzones tussen de hallen of ter hoogte van inkom 2.

Alle hallen en alle sanitaire voorzieningen in de hallen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers (enkel de toiletten in de inkomhallen niet). Er zijn rolstoelen beschikbaar die je gratis kan gebruiken bij afgifte van je identiteitskaart.

Vraag ernaar aan de infobalie of reserveer een rolstoel voor je bezoek door een mailtje te sturen naar antwerpexpo@easyfairs.com.

Ben je iets verloren en ben je nog in Antwerp Expo? Meld je dan aan bij de infobalie aan de ingang van de beurs of evenement.

Ben je al terug thuis? Geef ons dan een seintje op +32 (0)3 260 81 20.

Ja, in de gang tussen hal 1 en Brasserie Marie-Luigi.

Vrij te gebruiken voor €2/stuk. Opgelet: het aantal is beperkt.

Ja, maak verbinding met het openbaar netwerk ‘Antwerp Expo’.

Nog vragen?

+32(0)3 260 81 20

Email antwerpexpo@easyfairs.com

Scroll naar top