Gezellig tafelen!

Geniet tijdens je uitstap van een lekkere lunch of gastronomisch diner in onze cateringpunten. Onze koks bereiden dagverse gerechten met bijpassende zoete zondes voor elke smaak. Een tafeltje voor twee? Of een apero voor vrienden & co? Laat je culinair verwennen in Antwerp Expo.

Salad Marie & Luigi

dagvers

Dagverse producten van lokale groenten- en vleesleveranciers zorgen voor dat tikkeltje meer in je bord.

Duurzaam

De honger naar een betere duurzame omgeving was nog nooit zo groot. Recycleerbare verpakkingen en beperken van koken met additieven zijn nog maar enkele voorbeelden.

Voor iedereen

Doe jezelf een plezier en maak je niet druk over allergieën en intoleranties, dat doen wij voor jou! Een kleine moeite voor een even heerlijke maaltijd.

Service

Een klangerichte en ervaren bediening maakt de belevenis kwaliteitsvoller. We steken graag de handen uit de mouwen.

Met dank aan onze partners

Charlie's burgers & salads

Charlie’s is de ideale plek om er even tussenuit te knijpen. Het ruime assortiment huisbereide hamburgers en verse slaatjes bevat iets naar ieders smaak. Evengoed kan je er terecht voor simpelweg een warme koffie of een frisse pint. Wedden dat jij je meteen thuis voelt in het gezellige interieur?

burgers and salads Charlie's Antwerp Expo
Charlies restaurant Antwerp Expo
Marie & Luigi visual
Marie & Luigi Restaurant Antwerp Expo

Brasserie Marie & luigi

Het beste van België op je bord

Van heerlijk authentieke pasta carbonara tot klassieke Gentse stoverij met kraakverse frietjes. Brasserie Marie & Luigi bied je het beste van twee werelden. Je vindt er zowel traditioneel Vlaamse gerechten als Italiaanse specialiteiten. Marie & Luigi gaat bovendien prat op kwaliteit. Want alle gerechten zijn bereid met lokale én verse ingrediënten.