Kalender

27
28
mrt 2019
Vakbeurs

Maintenance

Verhoog de betrouwbaarheid, levensduur en rentabiliteit van uw machinepark dankzij de nieuwste onderhoudstechnologieën – met ondersteuning door gespecialiseerde partners. Wees voorbereid op storingen, verklein het risico op stilstanden en optimaliseer de productie. Kortom, spaar tijd en geld uit! Neem deel aan conferenties. Wissel kennis en ideeën uit met de beste onderhoudsexperts in uw sector.

27
28
mrt 2019
Vakbeurs

Worksafe

Verhoog de betrouwbaarheid, levensduur en rentabiliteit van uw machinepark dankzij de nieuwste onderhoudstechnologieën – met ondersteuning door gespecialiseerde partners. Wees voorbereid op storingen, verklein het risico op stilstanden en optimaliseer de productie. Kortom, spaar tijd en geld uit! Neem deel aan conferenties rond asset management en smart maintenance, maar ook aan learnshops rond condition monitoring. Wissel kennis en ideeën uit met de beste onderhoudsexperts in uw sector.

27
28
mrt 2019
Vakbeurs

M+R

Krijg een overzicht van innovatieve meet- en regeltechnieken voor het doeltreffend beheren en optimaliseren van industriële processen. Ontdek de mogelijkheden van intelligente instrumentatie (met digitale data-input) voor procescontrole, veiligheid, energiebeheer, condition monitoring en diagnostiek. Neem deel aan conferenties door gerenommeerde wetenschappers en procesingenieurs. Ontmoet sectorgenoten en wissel kennis uit.

30
31
mrt 2019

Rommelant

Rommelant is een van de grootste en oudste overdekte rommelmarkten van Antwerpen. Rommelant staat voor het kopen en verkopen van brocante, tweedehandsspullen, schilderijen, verzamelobjecten, oude stocks en kleding voor handelaar en particulier

31
mrt 2019

Stoffenspektakel

De grootste stoffenbeurs van België, komt ook dit voorjaar weer naar Antwerp Expo. Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, bruidsstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil: kortom, alles op het stoffen gebied kunt u hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren om uw spullen te verwerken, zijn te vinden op dit evenement. Doordat er op zo’n evenement stoffendealers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk zijn, wordt er een uniek aanbod gepresenteerd. Zo’n groot aanbod zult u nergens anders vinden!

02
apr 2019

Vlario dag

Overlegplatform & Kenniscentrum voor rioleringen- en afvalwaterzuiveringssector in Vlaanderen.
VLARIO ondersteunt alle actoren in hun streven naar kwaliteit en benadrukt op alle niveaus de noodzaak van duurzame investeringen in het beheer van hemel- en afvalwater

05
06
apr 2019

Antwerpfila

Postzegels, munten, brieven en poststukken… voor ieder wat wils! De postzegel- en muntenbeurs is voor heel wat filatelisten en numismaten een uitgelezen gelegenheid om hun verzameling aan te vullen,
of om enkele belangrijke aankopen te verrichten.

13
14
apr 2019

Internationale hondententoonstelling

De Kynologische Vereniging Brabo zijn liefhebbers van ALLE HONDEN. De vereniging tracht een doel te bereiken via diverse activiteiten en manifestaties, o.a. door het houden van lezingen, voordrachten, filmavonden of cursussen op kynologisch gebied. Eveneens wordt er in de schoot van de vereniging naar gestreefd de opvoeding van de hond in het algemeen beter te verzorgen.

27
28
apr 2019

Rommelant

Rommelant is een van de grootste en oudste overdekte rommelmarkten van Antwerpen. Rommelant staat voor het kopen en verkopen van brocante, tweedehandsspullen, schilderijen, verzamelobjecten, oude stocks en kleding voor handelaar en particulier

27
28
apr 2019

Medina expo

Ontdek de verschillende dimensies van de leefwereld van de moslims in België, namelijk Lifestyle, Arts & Culture, Business & Network, Social & Community en Etnic trade Market. Ontdek alle nieuwigheden die de moslims en niet-moslims gezamenlijk worden behartigd tijdens de beurs, exposities, panelgesprekken, gastsprekers, kinderanimaties, optredens en diverse workshops.

11
12
mei 2019

Minerant

Minerant internationale beurs voor mineralen en fossielen in Antwerpen

17
19
mei 2019

Mega Outlet Beurs

Op de Mega Outlet Beurs “Grand Depot Outlet” shop je de bekende merken maar dan wel tegen Outletprijzen! Een uniek pop-up concept met een heel leuk aanbod!

Wat kan je er zoal terugvinden? Fashion voor dames, heren en kinderen, ondergoed, handtassen, accessoires en reiskoffers, kinderboeken en strips, Beautyproducten, sportartikelen en sportkleding, ski’s & boots, leuke dingen voor in je huis, tuin en keuken, … een uniek gamma!

Kortingen kunnen oplopen tot meer dan 75%. 3 superleuke shoppingdagen in Antwerp Expo!”

18
19
mei 2019

Second home expo

Droomt u ook van een tweede verblijf in Spanje, een charmante chalet in de Oostenrijkse bergen of een appartement aan de Belgische kust? Dan bent u bij Second Home Expo aan het goede adres. Wij bieden u het meest complete aanbod onder één dak. Of u nu op zoek bent naar een tweede woning om zelf van te genieten, als belegging, of voor allebei.

23
26
mei 2019

Boekenfestijn

Het Boekenfestijn is een beurs met de meeste nieuwe boeken, hobby en varia-artikelen onder 1 dak

Scroll naar top